Книги українською мовою

Для того, щоб перейти в режим читання книги, клікніть на її зображенні.


  • БЛАГОДАТЬ ПОСТУПЛИВОСТI

Cover_Благодать поступливости_укр

Вірю, що Господь спонукає мене разом із вами поміркувати на тему особливої благодаті в нашому житті, котру я б назвав благодаттю поступливості… Я не вірю, що нам коли-небудь належить поступатися сатані, бо Святе Письмо говорить нам: «Противтеся дияволові, і він утече від вас». Я також не вірю, що ми коли-небудь повинні поступатися гріху, бо нам не слід «віддавати члени свої гріху». Однак у нашому житті трапляються обставини й ситуації, що благополучно вирішаться тільки після того, як ми навчимося поступатися.

 

 


  • ОБМІН НА ХРЕСТІ

Obmin+Є тільки одна всеосяжна підстава для всякої Божої милості — обмін, який стався на Голгофському хресті. Що насправді сталося там? Як це практично впливає не тільки на наше майбутнє, але і на наше життя сьогодні? Наскільки глибоко Бог хоче проникнути в наше життя і в наше серце? Яка наша частина в прийнятті Божої милості і благодаті від Хреста? Що говорить Слово Боже про дії Крові Христа?

 

 

 


  • ЧИ ПОТРЕБУЄ ВАШ ЯЗИК ЗЦІЛЕННЯ?

Cover_Tonque_UKR+

Слово Боже дуже часто звертає нашу увагу на ті практичні моменти нашого життя, які часом нам здаються малозначними і другорядними, і Святе Письмо ставить безпомилковий діагноз нашому духовному стану і вказує на причини наших проблем. Однак мало побачити проблему і усвідомити гріх — просте бажання не грішити не принесе бажаного результату — рішення кожної проблеми в нашому житті має бути позитивним. Отже, яке ж рішення пропонує Біблія для наших проблем?

 

 

Проповіді відомого Біблійного вчителя